"Este cel mai negru moment al României după mineriadele lui Iliescu". Tudor Chirilă, exasperat

Postat la 14 decembrie 2017 598 afişări

Artistul Tudor Chirilă, una dintre vocile cele vehemente împotriva atacului dat de PSD-ALDE la adresa justiţiei, a postat un nou mesaj disperat pe pagina sa de Facebook după asaltul fără precedent al Puterii asupra codurilor penale.

"Este cel mai negru moment al României după mineriadele lui Iliescu". Tudor Chirilă, exasperat

Tudor Chirilă crede că ne aflăm în cel mai negru moment al Romaniei dupa mineriadele lui Iliescu. Modificările pe care aleşii puterii le fac la legile penale ne vor scoate din UE, avertizează Chirilă:

"Nu mai e nicio indoiala ca hotii si ticalosii s-au hotarat sa ingenuncheze aceasta tara. Daca aceste legi trec in forma actuala nu ne mai ramane decat sa iesim din Uniunea Europeana si, sincer, cred ca asta este visul ascuns al PSD-ALDE.

Daca nici acum nu intelegem ca un grup infractional organizat incearca sa paralizeze mecanismele de functionare ale unui stat democratic suntem probabil inconstienti.

Daca nu intelegem ca aceste modificari vor afecta pe termen mediu si lung orice forma de antreprenoriat, orice initiativa economica independenta si ca se va perpetua la scara macro eterna ascensiune profesionala pe criterii politice si de trib, suntem inconstienti.

Daca nu intelegem ca domnia spagii si a lui "eu ce am la afacerea asta" vor deveni litera de lege, daca nu intelegem ca fara voia LOR nu se va mai misca nimic in Romania suntem pierduti.

Este probabil cel mai negru moment al Romaniei dupa mineriadele lui Iliescu. Va dati seama ca de la ordonanta 13 incoace acesti talhari nu au facut altceva decat sa se regrupeze si sa ticluiasca aceste modificari legislative pe care le voteaza la kilogram si fara dezbatere?", a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.