Este acesta CEL MAI PROST film din istorie?

Postat la 01 august 2017 354 afişări

În primele zile de după lansare, a părut că cea mai nouă producţie a celor de la Sony Animated Pictures va intra în clubul "select" al filmelor cu un rating de 0% pe site-ul de critică Rotten Tomatoes.

Este acesta CEL MAI PROST film din istorie?

Cu toate acestea, câteva recenzii ceva mai îngăduitoare au ridicat ratingul "The Emoji Movie" la 3%. Nu e ceva spectaculos, desigur, dar parcă ruşinea nu e chiar atât de mare.

Nici pe IMDb filmul nu stă mai bine: media notelor din partea publicului este de 1,4, The Emoji Movie aflându-se pe locul 8 în lista celor mai proaste filme din toate timpurile.

E cu atât mai surprinzător cu cât bugetul a fost de peste 50 de milioane de dolari, iar printre cei care şi-au împrumutat vocea personajelor se numără actori cunoscuţi precum T.J. Miller, Anna Farris sau chiar Patrick Stewart.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.