Eros Ramazzotti a devenit tată pentru a treia oară

Autor: Florin Badescu Postat la 16 martie 2015 453 afişări

Cântăreţul italian Eros Ramazzotti, în vârstă de 51 de ani, a devenit tată pentru a treia oară, după ce Marica Pellegrinelli, cea de-a doua soţie a sa, a născut, pe 14 martie, un băieţel, informează site-ul purepeople.com.

Starul italian a confirmat informaţia prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de Facebook. Modelul şi actriţa Marica Pellegrinelli, cu care artistul s-a căsătorit pe 6 iunie 2014, la Milano, a născut un băieţel pe 14 martie. Bebeluşul a avut la naştere greutatea de 3,8 kilograme şi a primit numele de Gabrio Tullio.

Eros Ramazzotti şi soţia lui aveau deja o fetiţă, Raffaela Maria, născută pe 3 august 2011.

Starul italian mai are o fiică, Aurora, născută pe 5 decembrie 1996, care provine din mariajul cu prima lui soţie, Michelle Hunziker. Cântăreţul şi actriţa elveţiană au fost căsătoriţi din 1998 până în 2002.

Ca o ironie a destinului, Michelle Hunziker a devenit şi ea mamă pentru a treia oară în luna martie, cu doar câteva zile înainte de naşterea celui de-al treilea copil al fostului ei soţ. Michelle Hunziker a născut o fetiţă, Celeste, pe 8 martie. Michelle este căsătorită cu Tomaso Trussardi şi mai au împreună o fiică, Sole, născută în octombrie 2013.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
EROS RAMAZZOTTI,
TATĂ,
BEBELUŞ
/actualitate/eros-ramazzotti-a-devenit-tata-pentru-a-treia-oara-13996146
13996146
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.