Engie România lansează pachetul de electricitate, gaz şi servicii tehnice cu un singur contract şi o singură factură, cu valoare fixă lunară

Autor: Andra Stroe Postat la 07 mai 2018 1291 afişări

Engie Romania, parte a grupului Engie (fost GDF Suez), lansează primul pachet integrat constând în furnizarea de electricitate, gaz şi servicii tehnice pentru siguranţa locuinţei (verificări şi revizii tehnice ale instalaţiei de gaze naturale şi centralei termice) care poate fi accesat online prin încheierea unui singur contract.

Engie România lansează pachetul de electricitate, gaz şi servicii tehnice cu un singur contract şi o singură factură, cu valoare fixă lunară

Pentru toate aceste servicii clientul va primi lunar o singură factură, cu o valoare fixă, stabilită în funcţie de tipul de locuinţă cu o regularizare financiară o singură dată, anual. Clienţii au posibilitatea de a alege oferta de preţ cu valabilitate de 12 sau 24 de luni, printr-un proces de contractare simplu, în trei paşi, pe site-ul companiei.

„Prin lansarea produsului Engie One răspundem aşteptărilor clienţilor de simplitate – prin contractarea online a unui pachet integrat de energie – şi de predictibilitate asupra costurilor.”, declară Eric Stab, preşedinte director general al Engie Romania.

Engie One se adresează clienţilor şi non-clienţilor care beneficiază de încălzirea cu centrală termică individuală pe bază de gaze naturale din Bucureşti şi din judeţele: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Cluj, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Mureş, Olt, Prahova, Sibiu, Timiş, Tulcea, Vâlcea şi Vrancea.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.