EMOŢIONANT! Momentul în care copilul căzut în fântână, la peste 16 metri, A FOST SCOS! ”Din cauza hipotermiei, la un moment dat a devenit mai puţin dinamic”

Postat la 26 aprilie 2017 299 afişări

Copilul de 2 ani, din Balta Sărată, salvat de pompieri după o misiune extrem de dificilă, ce a durat mai bine de 10 ore, a stat pe jumătate în apă, însă a dat tot timpul semne că este în viaţă, chiar dacă, la un moment dat, a devenit mai puţin dinamic, a declarat unul dintre salvatori.

EMOŢIONANT! Momentul în care copilul căzut în fântână, la peste 16 metri, A FOST SCOS! ”Din cauza hipotermiei, la un moment dat a devenit mai puţin dinamic”

Prim-adjunctul inspectorului general al Inspectorului General pentru Situaţii de Urgenţă, locotenet-colonelul Cristian Radu, a declarat presei, la finalul operaţiunii de salvare a copilului din Balta Sărată, judeţul Teleorman, că băiatul a stat timp de mai bine de 10 ore pe jumătate în apă, dar a dat semne de viaţă tot timpul

 

Vezi video cu momentul în care copilul căzut în fântână, la peste 16 metri adâncime, a fost scos de pompieri.

 

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI PE MEDIAFAX

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
copil,
fantana,
cadere,
scadere,
salvare,
declaratii,
apa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.