Emmanuel Macron: Franţa are DOVEZI că regimul de la Damasc a comis atacul chimic din Siria

Postat la 12 aprilie 2018 74 afişări

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a declarat, joi, că Franţa are dovezi că regimul de la Damasc a comis atacul chimic din oraşul sirian Douma, adăugând că va decide dacă va ataca Siria doar când va avea toate informaţiile necesare, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

Emmanuel Macron: Franţa are DOVEZI că regimul de la Damasc a comis atacul chimic din Siria

”Echipele noastre au lucrat la asta toată săptămâna şi vom lua o decizie atunci când vom considera că va fi folositoare şi eficientă”, a declarat preşedintele francez.

Macron a precizat că Parisul a stabilit că regimul Bashar al-Assad a folosit arme chimice în oraşul sirian Douma la data de 7 aprilie.

În acelaşi context, preşedintele american Donald Trump a avertizat Rusia, miercuri, că va desfăşura acţiuni militare în Siria, acuzând Moscova pentru susţinerea preşedintelui sirian Bashar al-Assad şi ca reacţia la atacul chimic atribuit regimului de la Damasc în urma căruia au murit peste 70 de persoane.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.