Regimul Bashar al-Assad susţine că SUA se folosesc de pretexte pentru a ataca Siria

Postat la 11 aprilie 2018 195 afişări

Regimul Bashar al-Assad a criticat, miercuri, ameninţările lansate de SUA, pe care le-a catalogat drept ”nesăbuite”, precizând că acestea pun în pericol pacea internaţioanlă, informează site-ul agenţiei The Associated Press.

Regimul Bashar al-Assad susţine că SUA se folosesc de pretexte pentru a ataca Siria

Prin intermediul unui comunicat emis de către Ministerul sirian de Externe, Damascul a acuzat Washingtonul că se foloseşte de atacul chimic pentru a avea un pretext de a ataca Siria.

”Nu suntem surprinşi de această escaladare nesăbuită din partea unui regim precum cel din Statele Unite, care continuă să sponsorizeze terorismul din Siria”, se arată în comunicatul Ministerului de Externe de la Damasc.

De asemenea, Damascul susţine că recentele ameninţări lansate de către preşedintele american Donald Trump nu sunt întemeiate pe principii şi pe valori şi scot în evidenţă ”lipsa de înţelepciune şi de logică” a Administraţiei de la Washington.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.