Actorul T. J. Miller, pus sub acuzare pentru ameninţare falsă cu bombă

Postat la 11 aprilie 2018 33 afişări

Actorul american T. J. Miller, star al serialului de televiziune "Silicon Valley", a fost pus sub acuzare pentru ameninţare falsă cu bombă şi riscă o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat, potrivit reprezentanţilor FBI, transmite Reuters.

Actorul T. J. Miller, pus sub acuzare pentru ameninţare falsă cu bombă

Incidentul a avut loc pe 18 martie, când Miller, în vârstă de 36 de ani, călătorea cu trenul de la Washington spre New York. Actorul a sunat la serviciile de urgenţă şi a raportat că o pasageră are "o bombă în geantă".

Trenul a fost oprit în Connecticut, pasagerii au fost evacuaţi, iar o echipă de genişti a căutat dispozitivul explozibil, fără a-l găsi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.