Emma Watson este cea mai periculoasă “cyber” celebritate -GALERIE FOTO

Autor: Matei Postat la 13 septembrie 2012 35 afişări

Hedi Klum fost înlocuită de tânăra Emma Watson la capitolul celor mai periculoase celebrităţi în materie de căutare online, potrivit publicaţiei Slate.

Cunoscută pentru rolul "Hermione" din Harry Potter, Watson se află în fruntea unei liste alcătuie de McAfee, care a aflat că femeile "sunt mai periculoase decât bărbaţii" asta însemnând că este mult mai probabil ca ele să atragă surferi Web neştiutori spre siteuri pline cu software-uri care ar putea să fure parole sau informaţii personale. Jimmy Kimmel este singurul bărbat care a reuşit să urce în primii 20 anul acesta.

O simplă căutare a numelui "Emma Watson" oferă rezultate pentru care 1 din 8 ar putea sunt create cu scopuri maliţioase. Probabilitatea găsirii unui astfel de site poate să crească prin adăugarea de cuvinte ca "free donwload" sau "nude pictures".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Emma Watson,
periculoasă,
celebritate
/actualitate/emma-watson-este-cea-mai-periculoasa-cyber-celebritate-galerie-foto-10067405
10067405
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.