Eminem stârneşte controverse puternice, cu un single ale cărui versuri vorbesc despre viol

Autor: Florin Badescu Postat la 10 august 2015 304 afişări

Rapperul Eminem a generat încă o dată controverse puternice în rândul societăţii civile americane, după ce a înregistrat alături de Dr. Dre, pentru coloana sonoră a unui film biografic despre grupul NWA, intitulat "Straight Outta Compton", un single ale cărui versuri vorbesc despre viol.

Potrivit contactmusic.com, single-ul care include acel vers se intitulează "Medicine Man".

"Nimeni nu e în siguranţă/ Necredincioşilor, chiar nu e niciuna/ Eu le fac să juiseze chiar şi pe târfele pe care le violez", este versul care a generat aceste controverse şi un val de critici şi proteste în societatea civilă americană.

Single-ul face parte din coloana sonoră a unui film ce prezintă ascensiunea unui grup de cântăreţi rap.

Karen Ingala Smith, directoarea Nia Project, o fundaţie de caritate care militează împotriva violurilor, a declarat pentru publicaţia britanică The Guardian că noul single al rapperului Eminem promovează violenţa domestică împotriva femeilor şi le dezonorează pe victimele violenţelor sexuale.

Eminem a lansat de-a lungul carierei sale opt albume de studio, care s-au vândut în peste 115 de milioane de exemplare în toată lumea. Artistul american a fost recompensat cu numeroase premii importante, inclusiv 15 premii Grammy şi un premiu Oscar. După ce şi-a făcut debutul în actorie, în 2002, cu rolul din "8 Mile", pentru care a fost lăudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat să se concentreze asupra carierei sale de muzician. Albumul "Recovery" a fost discul cu cele mai mari vânzări din Statele Unite ale Americii în anul 2010.

Cel mai recent album se intitulează "The Marshall Mathers LP 2" şi a fost lansat pe piaţă în anul 2013.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
EMINEM,
VIOL,
/actualitate/eminem-starneste-controverse-puternice-cu-un-single-ale-carui-versuri-vorbesc-despre-viol-14670391
14670391
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.