Emil Boc a inaugurat Cluj Arena: Gazonul e mai bun decât la Naţional Arena (VIDEO)

Postat la 01 octombrie 2011 37 afişări

Premierul Emil Boc a inaugurat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, stadionul Cluj Arena şi a tăiat panglica împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, în prezenţa ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, şi a altor oficialităţi locale.

"Inaugurarea Cluj Arena este un moment de istorie pentru sportul românesc, pentru Cluj-Napoca. Alături de Bucureşti, avem şi la Cluj o arenă de talie internaţională. Este o mare bucurie să văd că obiective majore ale Clujului se realizează unul după altul", a spus Boc. Premierul a şutat pe poartă, spre a încerca terenul, şi a adăugat că gazonul noii arene este "clar mai bun" decât cel de pe Naţional Arena, din Bucureşti.

(Sursa video: Ziua de Cluj)

La rândul său, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi-a exprimat speranţa că noua arenă va atrage turişti în urma organizării de competiţii sportive şi de spectacole. Elena Udrea a făcut referire la calitatea gazonului, declarându-se convinsă că nu va pleca "cu o brazdă de gazon pe tocuri".

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/emil-boc-a-inaugurat-cluj-arena-gazonul-e-mai-bun-decat-la-national-arena-video-8826149
8826149
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.