Emerson a angajat 600 de oameni la Cluj şi continuă recrutările

Postat la 12 decembrie 2012 41 afişări

Grupul american Emerson, care deţine pe piaţa locală capacităţi de producţie în parcul industrial Tetarom II din Cluj, a derulat în acest an o campanie de recrutare în urma căreia au fost angajaţi în jur de 600 de oameni. Astfel, americanii au ajuns la 1.500 de angajaţi, după şapte ani de la intrarea pe piaţa locală.

"Am realizat obiectivul propus pentru acest an, respectiv atingerea pragului de 1.500 de angajaţi la Cluj. Campania de recrutări nu se opreşte aici, urmând ca anul viitor, odată cu punerea în funcţiune a fabricii Emerson din Oradea, să mai fie angajaţi un număr semnificativ de oameni. Mai mult, recrutările vor continua în 2013 şi pentru fabricile Emerson din Cluj", a declarat pentru ZF Transilvania Călin Banciu, general manager Emerson din România. Emerson are în plan anul viitor extinderea capacităţii din România printr-o investiţie de 50 mil. euro, într-un centru de producţie şi suport în Oradea, proiectul presupunând şi crearea a 1.500 de noi locuri de muncă, în următorii ani.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
emerson,
angajari,
cluj
/actualitate/emerson-a-angajat-600-de-oameni-la-cluj-si-continua-recrutarile-10388151
10388151
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.