Elvila deschide un magazin la Oradea, în Era Shopping Park şi plănuieşte să deschidă încă patru în 2012

Autor: Ioana Mihai Postat la 16 decembrie 2011 107 afişări

Elvila, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de mobilier din România, o companie dezvoltată d Viorel Cataramă, inaugurează la Oradea un spaţiu de 3,000 mp, în Era Shopping Park.

Magazinului Elvila este primul deschis în complexul comercial care la finalizare va avea o suprafaţă de 11,000 mp destinată segmentului de home design şi va însuma spaţiile ocupate de Elvila şi Mobexpert. Acestora li se vor alătura, în viitorul apropiat, conform oficialilor companiei, alţi jucători importanţi din zona de mobilier şi home deco.

Noul magazin Elvila din Oradea are în ofertă canapele, dormitoare, camere de copii şi tineret, livinguri, biblioteci, bucătării şi saltele originale Relaxa, toate produsele fiind create şi produse în cele trei fabrici proprii ale companiei: Fabrica Relaxa (mobilier tapiţat şi saltele Relaxa), Fabrica Elmoberom (mobila din PAL şi MDF) şi Fabrica Carpatina (mobilier din lemn masiv).

Deschiderea magazinului de la Oradea este cea de-a patra în ultimele 6 luni pentru Elvila, după inaugurarea a trei magazine de mari dimensiuni în Bacău, Brăila şi Focşani, iar pentru 2012 sunt preconizate deschiderile a cel puţin patru noi magazine Elvila, în mari centre comerciale din Piteşti, Craiova, Iaşi şi Sibiu.

Era Shopping Park este cel mai mare proiect comercial dezvoltat în Oradea, în urma unei investiţii totale de 80 milioane de euro. La finalizare, proiectul va ocupa o suprafaţă construită de aproximativ 85.000 mp, cu spaţii închiriabile cumulate de 62.000 mp.Elvila este o companie fondată în 1990, reţeaua având acum 49 de magazine dintre care 23 de magazine proprii şi 26 de francize.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Oradea,
Era Shopping Park,
Elvila
/actualitate/elvila-deschide-un-magazin-la-oradea-in-era-shopping-park-si-planuieste-sa-deschida-inca-patru-in-2012-9067207
9067207
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.