Elon Musk şi Mark Zuckerberg se iau la bătaie după ce s-au ameninţat reciproc pe Twitter

Autor: Alexandru Stan Postat la 22 iunie 2023 36 afişări

Elon Musk şi Mark Zuckerberg se iau la bătaie după ce s-au ameninţat reciproc pe Twitter

Doi dintre cei mai cunoscuţi miliardari din lumea tehnologiei - Elon Musk şi Mark Zuckerberg - au fost de acord să se lupte unul cu celălalt într-o cuşcă.

Musk a postat un mesaj pe platforma sa de socializare Twitter că este "gata pentru o luptă în cuşcă cu Zuckerberg".

Zuckerberg, şeful companiei Meta, care deţine Facebook şi Instagram, a postat apoi o captură de ecran a tweet-ului lui Musk cu textul "trimite-mi locaţia".

Musk i-a răspuns apoi lui Zuckerberg cu: "Vegas Octagon".

Octagonul este salteaua de competiţie şi zona împrejmuită cu gard folosită pentru meciurile Ultimate Fighting Championship (UFC). UFC are sediul în Las Vegas, Nevada.

Musk, care împlineşte 52 de ani mai târziu în această lună, a scris şi pe Twitter: "Am o mişcare grozavă pe care o numesc "The Walrus", unde pur şi simplu stau pe deasupra adversarului meu şi nu fac nimic."

A mai scris şi: "Aproape niciodată nu fac exerciţii fizice".

Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, s-a antrenat deja în arte marţiale mixte (MMA) şi a câştigat recent turnee de jiu-jitsu.

Schimburile au devenit virale cu utilizatorii de social media care dezbat cine ar câştiga lupta, în timp ce alţii au postat meme-uri, inclusiv postere false care anunţă lupta, transmite BBC.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elon musk,
mark zuckerberg,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.