Elon Musk a dezvăluit secretul succesului său. Ce sfat are pentru tinerii antreprenori

Postat la 13 mai 2017 402 afişări

Într-un interviu acordat în cadrul unei conferinţe TED, Elon Musk a împărtăşit secretele succesului şi a oferit un sfat preţios tinerilor aflaţi la început de drum.

Elon Musk a dezvăluit secretul succesului său. Ce sfat are pentru tinerii antreprenori

„Oamenii greşesc când cred că tehnologia avansează de la sine. Avansează doar atunci când oamenii muncesc din greu pentru a o îmbunătăţi. Fără muncă, doar se degradează, cred,” a spus Musk citat de inc.com. "Uitaţi-vă la civilaţii precum Egiptul, au creat piramidele apoi au uitat cum să facă asta. Uitaţi-vă la romani, au construit apeducte incredibile apoi au uitat să facă asta"

 

Dacă ar fi să rezumăm ce vrea Musk să zică ar suna cam aşa: dacă nu progresezi, regresezi, aşa că trebuie să mergi înainte.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.