Elizabeth a II-a a împlinit 88 de ani. Aniversarea reginei, marcată printr-un portret oficial realizat de David Bailey - FOTO

Postat la 21 aprilie 2014 38 afişări

Un nou portret oficial al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, realizat de fotograful britanic David Bailey, a fost dezvăluit luni, pentru a marca cea de-a 88-a aniversare a acesteia.

Elizabeth a II-a a împlinit 88 de ani. Aniversarea reginei, marcată printr-un portret oficial realizat de David Bailey - FOTO

Fotografia alb-negru, care o prezintă pe regină zâmbind, a fost realizată în luna martie, informează bbc.co.uk. Regina poartă o pereche de cercei cu perle şi o rochie creată de Angela Kelly, care a fost asistentul personal şi principalul stilist al acesteia începând din anul 2002.

Renumitul fotograf David Bailey a realizat portrete ale unor celebrităţi precum Mick Jagger, dar şi ale criminalilor Ronnie şi Reggie Kray.

Regina Elizabeth a II-a s-a născut pe 21 aprilie 1926, însă aniversarea sa oficială este marcată întotdeauna în data de 14 iunie.

Fotografia, care a fost realizată la palatul Buckingham din Londra, a fost comandată pentru campania guvernamentală "Great", care are ca scop promovarea comerţului, turismului, investiţiilor şi educaţiei în Marea Britanie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/elizabeth-a-ii-a-a-implinit-88-de-ani-aniversarea-reginei-marcata-printr-un-portret-oficial-realizat-de-david-bailey-foto-12499110
12499110
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.