Elena Udrea: Clipul campaniei OT-PDL a fost inspirat, într-adevăr, de o reclamă din Singapore (VIDEO)

Postat la 18 februarie 2012 40 afişări

Criticile de care a avut parte clipul de promovare al campaniei "Donează sânge, salvează vieţi" al Organizaţiei de Tineret a PDL sunt neîntemeiate, din moment ce clipul şi-a atins scopul, consideră Elena Udrea, vicepreşedintele PDL.

"Acel filmuleţ la care am participat şi eu, inspirat, e adevărat, dintr-o reclamă din Singapore, s-a dorit un element de creştere a impactului campaniei de donare de sânge. Şi, după rezultatele de astăzi, şi-a şi atins obiectivele - oamenii care au venit s-au dovedit foarte receptivi la mesajul nostru, pe care l-au înţeles perfect", scrie Elena Udrea pe blog.

Presa a remarcat că respectivul clip, în care apare şi Elena Udrea alături de tineri din OT-PDL, a fost inspirat dintr-o reclamă apărută în 2007 in Singapore.

Campania OT-PDL, începută anul trecut şi care a ajuns sâmbătă la a patra acţiune de donare de sânge, numără până acum 450 de voluntari şi 180 de donatori. "Mă bucură foarte mult că tinerii din organizaţia pe care o conduc au astfel de acţiuni. Sângele nu are culoare politică, iar demersul tinerilor nu este unul politic", spune Elena Udrea.

"În ceea ce mă priveşte, iarăşi nu am putut să donez sânge. De această dată din cauza nivelului scăzut al hemoglobinei, sub norma acceptată de doctori. Sper însă ca a treia oară să am mai mult succes, afirmă Udrea. "S-a luat decizia organizării unei alte acţiuni după numărul mare de voluntari de astăzi care nu au putut dona din cauza restricţiilor medicale sau a limitării de timp impuse de doctori, ştiut fiind faptul că după ora 12.00 se instalează lipotimia."

Clipul campaniei OT-PDL:

Clipul din Singapore din care s-au inspirat pedeliştii:

Urmărește Business Magazin

/actualitate/elena-udrea-clipul-campaniei-ot-pdl-a-fost-inspirat-intr-adevar-de-o-reclama-din-singapore-video-9246452
9246452
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.