Elena Udrea, audiată în Bulgaria. Autorităţile române încearcă să o aducă în România

Autor: Petru Mazilu Postat la 08 aprilie 2022 36 afişări

Elena Udrea este audiată în Bulgaria. În ultimele 24 de ore, fostul ministru s-a aflat în arest, iar audierea se face după ce autorităţile din România au solicitat extrădarea lui Udrea, anunţă surse apropiate anchetei.

Elena Udrea, audiată în Bulgaria. Autorităţile române încearcă să o aducă în România

Sursele confirmă că audierea are loc vineri în faţa unei instanţe din Bulgaria. Tot vineri, autorităţile române au depus documentele necesare pentru a obţine aducerea în ţară a fostului ministru condamnat la închisoare.

Elena Udrea a fost condamnată joi la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Decizia aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi este definitivă.

După pronunţarea deciziei, poliţiştii nu au găsit-o pe Elena Udrea la domiciliu pentru a pune în executare mandatul de arestare. Ca urmare, autorităţile române au început procedurile şi Udrea a fost dată în urmărire generală.

Ulterior, ea a fost depistată pe teritoriul Bulgariei aproape de graniţa cu Grecia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elena udrea,
audiere,
bulgaria

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.