LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Elena Băsescu: Sunt însărcinată în 7 săptămâni

Postat la 23 februarie 2013 43 afişări

Fiica cea mică a şefului statului, europarlamentarul PDL Elena Băsescu, a declarat, sâmbătă, că este însărcinată în 7 săptămâni. "Îmi doresc o sarcină uşoară, exact ca să-mi pot continua şi activitatea de la Bruxelles", le-a spus Elena Băsescu ziariştilor, înaintea şedinţei CNC al PDL.

Ea a răspuns la toate întrebările pe această temă, arătând că nu ştie încă dacă va avea fată sau băiat. "E mult prea devreme, sarcina are în jur de o lună şi jumătate - şapte săptămâni, este mult prea devreme şi, oricum, până la trei luni îmi doresc să fiu foarte precaută pentru a diminua riscurile unei sarcini oprite în evoluţie şi cred că mă înţelegeţi şi dumneavoastră", a spus Elena Băsescu.

În 14 februarie, preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, la Cluj, dacă fiica sa Elena este însărcinată, el răspunzând: "Hai mă, n-aş vrea să vorbesc. Lasă să facă trei luni".

Mai mult pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Elena Basescu,
insarcinata,
gravida,
sarcina
/actualitate/elena-basescu-sunt-insarcinata-in-7-saptamani-10591263
10591263
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.