Electronic Arts lansează jocul video Need for Speed Heat

Autor: Teona Tomoiaga Postat la 08 noiembrie 2019 72 afişări

Electronic Arts lansează, vineri, Need for Speed Heat, cea mai nouă ediţie a popularei francize de jocuri video, disponibil la nivel global pe PlayStation 4, Xbox One şi Origin pentru PC, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Need for Speed Heat propulsează jucătorii în Palm City, locul unde competitorii îşi pot alege propriul mod de joc: fie urcă în ierarhii prin participarea la evenimente consacrate pentru a câştiga bani pe timpul zilei, fie riscă totul pentru reputaţie şi recompensele mari, în cursele derulate noaptea, relatează sursa citată.

“Este o mare onoare şi totodată o foarte mare responsabilitate pentru EA România să contribuie la dezvoltarea unuia dintre cele mai apreciate jocuri video din lume. În cadrul studioului de la Bucureşti avem o echipă extraordinară de specialişti în tehnologie şi talente creative, care împreună cu colegii noştri din Göteborg şi Guildford, depune toate eforturile pentru a oferi cea mai bună experienţă pentru jucătorii din toată lumea. Suntem nerăbdători să aflăm reacţiile fanilor faţă de NFS HeatTM, pe măsură ce intră în lumea Palm City şi descoperă povestea şi noile caracteristici HeatTM pentru prima dată. Suntem entuziasmaţi că putem prezenta noua mecanică de joc Day & Night, prin care jucătorii trebuie să echilibreze câştigurile realizate pe timp de zi în cursele legale SpeedHunter Showdown cu participarea la curse ilegale pe timp de noapte pentru a-şi creşte reputaţia şi a putea debloca misiuni şi noutăţi. Pe lângă această nouă abordare a modului de joc, ne bucurăm să anunţăm reîntoarcerea urmăririlor de poliţie open-world şi al modului multiplayer în timp real All Drive, ceea ce înseamnă că acum vă puteţi alia cu prietenii voştri pentru a lupta împreună împotriva poliţiştilor corupţi din Palm City”, a declarat Sorin Rizea, Game Designer, Electronic Arts România, citat în comunicat.

În Need for Speed Heat, fanii se vor afla la unor modele de maşini precum Aston Martin, BMW, Mercedes-Benz, Porsche şi Polestar 1 – prima maşină hibrid-electrică de performanţă, aflată la debutul în jocuri video.

În plus, pentru prima dată în istoria francizei, Need for Speed Heat oferă posibilitatea ca jucătorul să îşi personalizeze propriul personaj, pornind de la 12 avataruri prestabilite, care pot fi adaptate în amănunt, în funcţie de preferinţele şi stilul fiecăruia.

Electronic Arts România este o companie de tehnologie care operează în ţara noastră şi unul dintre cele trei studiouri la nivel global unde este dezvoltat NFS, alături de studiourile EA din Göteborg şi Guildford. EA România este prezentă local din 2006, timp în care a dezvoltat mai multe jocuri recunoscute global, precum FIFA, Need for Speed şi UFC.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ELECTRONIC ARTS,
JOCURI VIDEO,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.