Efect neaşteptat al Brexitului: milioane de pasageri s-ar putea trezi cu biletele de avion anulate

Postat la 22 ianuarie 2019 87 afişări

Efect neaşteptat al Brexitului: milioane de pasageri s-ar putea trezi cu biletele de avion anulate

5 milioane de bilete de avion ar putea fi anulate dacă Theresa May nu obţine sprijinul parlamentului pentru un acord de ieşire din Uniunea Europeană.

 

Una dintre autorităţile de reglementare a criticat operatorii aerieni, spunând că aceştia nu vor să informeze pasagerii despre riscurile existente. Asociaţia Internaţională a Transportatorilor Aerieni (IATA) a anunţat că peste 5 milioane de bilete de avion ar putea fi anulate dacă Marea Britanie nu ajunge la un acord cu Uniunea Europeană.

 

Camera Comunelor a respins, săptămâna trecută, proiectul de Acord Brexit negociat de Guvernul Theresa May cu liderii Uniunii Europene, amplificând criza politică. În favoarea Acordului privind ieşirea Marii Britanii din UE (Brexit) au votat 202 membri ai Camerei Comunelor, iar 432 s-au pronunţat împotrivă.

 

În contextul actualei crize politice, se conturează următoarele posibilităţi: renegocierea acordului actual, producerea Brexit fără niciun acord privind viitoarea relaţie bilaterală, convocarea alegerilor parlamentare anticipate în Marea Britanie, organizarea unui nou referendum privind apartenenţa ţării la Uniunea Europeană sau renunţarea la Brexit.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anulare,
avion,
bilete

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.