Ed Sheeran va cânta pentru prima dată în România. Când va avea loc concertul

Postat la 20 septembrie 2018 110 afişări

Muzicianul britanic Ed Sheeran va susţine un concert pe Arena Naţională din Bucureşti, pe 3 iulie 2019, parte a turneului mondial pentru promovarea albumului "Divide", iar biletele pentru show vor fi puse în vânzare pe 27 septembrie, arată un anunţ al organizatorilor.

Ed Sheeran va cânta pentru prima dată în România. Când va avea loc concertul

Turneul lui Ed Sheeran are loc în perioada mai-august 2019 şi se va desfăşura în Franţa, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Republica Cehă, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda şi Marea Britanie.

Biletele vor fi puse în vânzare pe 27 septembrie, la ora 12.00, pentru toate spectacolele, anunţă organizatorii concertulului, Barracuda Music.

Cântăreţul britanic Ed Sheeran, deţinător a patru premii Grammy, considerat un fenomen al genului folk-pop, este cel mai bine vândut artist al anului 2017, a anunţat, în februarie, International Federation of the Phonographic Industry, organizaţia care reprezintă interesele industriei de înregistrări muzicale la nivel global.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concert,
romania,
bucuresti,
anunt,
marea britanie,
vanzare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.