E oficial: Guns N'Roses se reuneşte după 23 de ani. Unde vor susţine concerte

Postat la 27 martie 2016 240 afişări

Rockerii de la Guns N' Roses au confirmat printr-un teaser video de pe pagina oficială a trupei că se vor reuni, după 23 de ani de la destrămare, în cadrul turneului din America de Nord din această vară, care va cuprinde 21 de oraşe, nefiind stabilite şi datele concertelor, informează contactmusic.com.

E oficial: Guns N'Roses se reuneşte după 23 de ani. Unde vor susţine concerte

Unul dintre cele mai mari evenimente ale scenei muzicale va avea loc în acest an, cei de la Guns N' Roses confirmând 21 de oraşe pentru turneul trupei într-un teaser video, cu o melodie pe fundat fredonată de solistul Axl Rose şi acompaniată de chitara lui Slash, acest lucru petrecându-se pentru prima oară după 23 de ani. Noile date programate pentru turneu vor avea loc după aşteptata apariţia a trupei în cadrul Festivalului Coachella din aprilie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guns,
roses,
axl
/actualitate/e-oficial-guns-n-roses-se-reuneste-dupa-23-de-ani-unde-vor-sustine-concerte-15158145
15158145
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.