E oficial! Bucureştiul va avea UN NOU SPITAL

Postat la 22 februarie 2018 107 afişări

Consiliul General al Muncipiului Bucureşti (CGMB) a votat, joi, preluarea autobazei RATB Pipera, de către Primăria Capitalei, pentru construirea Spitalului Metropolitan. Potrivit primarului general, Gabriela Firea, invesţia pentru Spitalul Metropolitan ar putea fi de 300 de milioane de euro.

E oficial! Bucureştiul va avea UN NOU SPITAL

Decizia a fost luată cu 48 de voturi pentru, 1 împotrivă şi o abţinere.

Pe terenul pe care se află în prezent autobaza RATB, situat pe Şoseaua Pipera, Primăria Capialei vrea să construiască un spital metropolitan, o clădire în care să funcţioneze Universitatea de Medicină din Bucureşti precum şi un campus.

La începutul acestei luni, primarul general, Gabriela Firea, declara că speră şi că are semnale că acest proeict va fi votat în şedinţa CGMB din februarie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.