E-learningul reduce costurile cu instruirea angajaţilor cu până la 40%

Postat la 29 noiembrie 2011 21 afişări

O companie îşi poate reduce semnificativ costurile cu instruirea angajaţilor prin e-learning, mai ales în contextul în care angajatorii au tăiat din bugetele de resurse umane, crede Adrian Călin, consultant în cadrul furnizorului de cursuri de e-learning Blue Point IT Solutions, partenerul pe piaţa locală al companiei Skill Soft.

"Am calculat cu cât şi-a redus costurile un client din sectorul bancar prin folosirea e-learningului şi am constatat că s-au cheltuit cu 40% mai puţin faţă de cheltuielile presupuse de un training tradiţional, în contextul în care primele bugete tăiate în perioade economice dificile sunt cele alocate resurselor umane", a spus Adrian Călin, prezent astăzi la conferinţa "ONLINE vs. OFFLINE TRAINING: Va revoluţiona e-learningul piaţa locală a serviciilor de instruire?" organizată de Ziarul Financiar în parteneriat cu Blue Point IT Solutions.

Într-un context în care piaţa locală a programelor de training "la clasă" a scăzut cu 25-30% în ultimii doi ani, ajungând la valoarea de 25- 30 de milioane de euro, folosirea programelor de e-learning a devenit o practică din ce în ce mai des utilizată în rândul oamenilor din departamentele de resurse umane.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
e-learning,
instruire,
angajati
/actualitate/e-learningul-reduce-costurile-cu-instruirea-angajatilor-cu-pana-la-40-9016028
9016028
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.