Duşa propune ca în oraşe o arteră principală de circulaţie centrală să se numească 1 Decembrie 1918

Postat la 14 noiembrie 2013 22 afişări

Deputatul PSD Mircea Duşa, ministru al Apărării, propune ca, la nivelul municipiilor şi oraşelor, o arteră principală de circulaţie centrală să poarte denumirea de "1 Decembrie 1918".

Duşa propune ca în oraşe o arteră principală de circulaţie centrală să se numească 1 Decembrie 1918

 "Acest lucru reiese dintr-o iniţiativă legislativă ce aparţine deputatului social democrat, pentru completarea Legii nr. 10/1990 privind proclamarea Zilei Naţionale a României. Astfel, în Bucureşti şi în municipiile reşedinţă de judeţ, se vor organiza ceremonii de sărbătorire, iar la solicitarea autorităţilor publice locale, pot fi desfăşurate ceremonii militare", se arată într-un comunicat transmis joi de grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor.

În conţinutul propunerii legislative, Mircea Duşă, deputat PSD de Harghita, susţine ca finanţarea cheltuielilor necesare organizării ceremoniei militare specifice să se facă în conformitate cu legile în vigoare, menţionează sursa citată.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dusa-propune-ca-in-orase-o-artera-principala-de-circulatie-centrala-sa-se-numeasca-1-decembrie-1918-11681679
11681679
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.