Duşa: În 2013 a început alocarea într-un mod mai susţinut a fondurilor spre bugetul MApN

Postat la 27 martie 2014 45 afişări

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a declarat, joi, în cadrul deschiderii bilanţului ministerului pe anul 2013, că anul trecut, conform strategiei aprobate de CSAT, a început "alocarea într-un mod mai susţinut a fondurilor spre bugetul MApN".

Duşa: În 2013 a început alocarea într-un mod mai susţinut a fondurilor spre bugetul MApN

 Ministrul Apărării a declarat, în cadrul deschiderii şedinţei, la care participă preşedintele Traian Băsescu, premierul Victor Ponta, ministrul de Interne, Gabriel Oprea, şi directorul SRI, George Maior, că aderarea României la NATO reprezintă una dintre cele importante realizări democratice româneşti, arătând că acesta a fost un proces care a beneficiat de constanta susţinere a poporului român.

"Statul român a reuşit în aceşti 10 ani să creeze o armată modernă, suplă, eficientă, cu experienţă operaţională, adaptată la standardele NATO", a mai declarat Mircea Duşă, arătând că anul aderării României la NATO a găsit Armata română pregătită, militarii români participând deja în teatrele de operaţiuni datorită parterneriatelor semnate de-a lungul timpului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dusa-in-2013-a-inceput-alocarea-intr-un-mod-mai-sustinut-a-fondurilor-spre-bugetul-mapn-12342298
12342298
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.