Două persoane au fost rănite în sediul Direcţiei Impozite Sector 5, după ce au căzut bucăţi din tavan

Postat la 26 martie 2014 27 afişări

Două persoane au fost rănite uşor, miercuri, în sediul Direcţiei Impozite şi Taxe Locale Sector 5, după ce din tavan s-au desprins bucăţi de rigips, unul dintre răniţi fiind transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Două persoane au fost rănite în sediul Direcţiei Impozite Sector 5, după ce au căzut bucăţi din tavan

 Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că în jurul orei 09.15, o persoană a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că, la sediul din Bulevardul Kogălniceanu nr. 8 al Direcţiei Impozite şi Taxe Local Sector 5 sunt doi răniţi, după ce s-a desprins o bucată de rigips din tavan.

Una dintre cele două persoane a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, aceasta având zgârieturi la cap şi dureri abdominale. Cealalată persoană, care nu avea răni pe corp, a fost investigată la faţa locului, aceasta refuzând să fie transportată la spital, a declarat pentru MEDIAFAX coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/doua-persoane-au-fost-ranite-in-sediul-directiei-impozite-sector-5-dupa-ce-au-cazut-bucati-din-tavan-12334360
12334360
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.