După ce a scăpat cu viaţă din accident, un şofer din Gorj, obligat să împrumute bani pentru expertiza tehnică. Deoarece Poliţia i-a spus că nu are, iar de doi ani i se reînnoieşte periodic dovada de circulaţie.

Postat la 16 iunie 2018 279 afişări

Un şofer din Târgu-Cărbuneşti, judeţul Gorj, care a scăpat cu viaţă dintr-un accident grav produs în 2016, susţine că a fost nevoit să împrumute bani pentru a plăti expertiza tehnică, deoarece Poliţia i-a spus că nu are, iar de doi ani i se reînnoieşte periodic dovada de circulaţie.

După ce a scăpat cu viaţă din accident, un şofer din Gorj, obligat să împrumute bani pentru expertiza tehnică. Deoarece Poliţia i-a spus că nu are, iar de doi ani i se reînnoieşte periodic dovada de circulaţie.

Accidentul rutier a avut loc în data de 26 decembrie 2016, în oraşul Târgu-Cărbuneşti. Florian Cinteză, un instalator din localitate, conducea maşina, iar în dreapta era un tânăr interesat să cumpere vehiculul. La un moment dat, a virat la stânga, iar autoturismul din spate a redus viteza, pentru a-i permite virajul, însă un alt şofer a intrat în depăşirea ambelor maşini, lovindu-l pe Cinteză.

”Am plecat să-i arăt băiatului cum merge maşina, am efectuat virajul la stânga pe un drum secundar, m-am asigurat că pot face manevra în siguranţă, am semnalizat, am văzut că în spatele meu circula în acelaşi sens un autovehicul care a înţeles manevra pe care urma să o fac şi a încetinit, după care am virat la stânga. Am reuşit să intru cu partea din faţă pe podeţul de pe drumul secundar şi am fost lovit din spate lateral de un autovehicul, care venea din spatele maşinii care a încetinit, în depăşirea ei. M-a lovit, iar autoturismul meu s-a răsturnat pe partea stângă”, a declarant, pentru corespondentul MEDIAFAX, Florian Cinteză.

După accident, acesta a fost grav rănit, însă poliţiştii au considerat că el a fost vinovat de producerea evenimentului, pentru că ar fi virat la stânga fără să se asigure, fiindu-i reţinut şi permisul de conducere. De atunci merge periodic la Poliţie pentru a-i fi reînnoită dovada de circulaţie.

Cinteză a fost transportat de urgenţă la Spitalul Bagdasar Arseni, din Bucureşti şi, potrivit ultimului certificat, eliberat în decembrie 2017 de medicul legist, a avut nevoie de până la 100 de zile de îngrijiri medicale. Iniţial, legistul a consemnat 60-65 de zile, apoi 80-85 de zile de îngrijiri, pentru ca în decembrie să ajungă la 100 de zile, bărbatul prezentând acte medicale din care rezultă că are probleme la coloana cervicală şi alte complicaţii.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.