După patru zile de PROTESTE MASIVE în Bucureşti, Gabriela Firea a făcut o POSTARE NEAŞTEPTATĂ pe Facebook

Postat la 04 februarie 2017 40606 afişări

După patru zile de PROTESTE MASIVE în Bucureşti, Gabriela Firea a făcut o POSTARE NEAŞTEPTATĂ pe Facebook

Peste 100.000 de români s-au strâns, vineri, în Piaţa Victoriei, în a patra zi consecutivă de proteste, pentru a-şi striga indignarea şi nemulţumirea faţă de decizia Guvernului de a nu retrage ordonanţa de urgenţă, adoptată marţi noapte, care modifică Codurile Penale. La nivelul întregii ţări, aproximativ 300.000 de protestatari au scandat la unison "Abrogare" şi "Hoţii", fluturând pancarte pe care scriau mesaje precum "Guvernaţi fără ordonanţe", "Noaptea ca hoţii", "Gratii, nu graţiere" sau "Dragnea, nu te abţine, fă o baie de mulţime". Şi de această dată, protestatarii au împărţit flori jandarmilor şi au cântat imnul naţional, numărul acestora crescând de la o oră la alta şi nefiind înregistrate incidente. 

În acest timp, după o silenzio stampa prelungită, Gabriela Firea, primarul Capitalei, a făcut o postare surprinzătoare pe Facebook.

Vezi aici postarea pe care Gabriela Firea a făcut-o pe Facebook după patru zile de PROTESTE MASIVE în Bucureşti

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
facebook,
proteste

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.