După 5 ani de la accidentul mortal produs de Huidu, poliţistul care a ajuns la faţa locului rupe tăcerea. „Mi-am dat seama cât de prost am fost”

Autor: Adrian MACARIE Postat la 24 august 2016 56209 afişări

După 5 ani de la accidentul mortal produs de Huidu, poliţistul care a ajuns la faţa locului rupe tăcerea. „Mi-am dat seama cât de prost am fost”

În urmă cu 5 ani, prezentatorul TV Serban Huidu a produs un accident rutier în care au murit mai mulţi oameni. Cazul este foarte cunoscut, însă după atâta timp a apărut şi mărturia poliţistului care a ajuns printre primii la faţa locului şi care l-a transportat la spital pe Huidul după tragedie. Acesta povesteşte care a fost reacţia tulburătoare a prezentatorului tv şi  îşi reproşează comportamentul din acel moment, în care, furios şi puternic marcat de cele văzute, a avut un comportament nepotrivit la adresa lui Huidu.

Citeşte aici : După 5 ani de la accidentul mortal produs de Huidu, poliţistul care a ajuns la faţa locului rupe tăcerea. „Mi-am dat seama cât de prost am fost”



GALERII FOTO

Podul din munţii Avatar, cel mai mare pod de sticlă din lume, s-a deschis pentru public

Cum arată vilele fabuloase din satul cunoscut în lume drept capitala neoficială a romilor

Ce poţi mânca la cea mai scumpă cină din lume! Costă 2 milioane de dolari

Cum arată viaţa pe cel mai mare vas de croazieră din lume. Cum se distrează cele 8.800 de persoane aflate la bord

Cum s-a transformat această cameră de hotel într-o atracţie turistică

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scuze,
public,
refuz,
huidu,
accident,
/actualitate/dupa-5-ani-de-la-accidentul-mortal-produs-de-huidu-politistul-care-a-ajuns-la-fata-locului-rupe-tacerea-mi-am-dat-seama-cat-de-prost-am-fost-15603132
15603132
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.