Dumitru Sechelariu A MURIT la 54 de ani. Fostul primar al oraşului Bacău fusese operat pe 5 februarie

Postat la 16 februarie 2013 37 afişări

Fostul primar al oraşului Bacău şi fost patron al echipei FCM Bacău, Dumitru Sechelariu, a încetat din viaţă, sâmbătă dimineaţă, la o clinică din Viena, conform unor apropiaţi ai acestuia. Avocatul lui Dumitru Sechelariu, Nicuţa Cîţu, a declarat că "nimeni nu se aştepta" ca fostul primar al Bacăului să moară, "nici medicii de la Viena".

Sâmbăta trecută, Dumitru Sechelariu a fost transferat de la Bucureşti la o clinică din Viena, la cererea expresă a familiei.

În 2 februarie, fostul primar al Bacăului Dumitru Sechelariu a fost adus la Spitalul Floreasca, prin transfer de la Spitalul Clinic de Urgenţă "Prof. Dr. Nicolae Oblu" Iaşi, pacientul fiind atunci conştient, cooperant şi cu parametrii funcţiilor vitale în limite fiziologice.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dumitru Sechelariu,
primar,
oraş,
Bacău
/actualitate/dumitru-sechelariu-a-murit-la-54-de-ani-fostul-primar-al-orasului-bacau-fusese-operat-pe-5-februarie-10565855
10565855
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.