Duane Butcher: Investiţia făcută de Lufkin în România, cea mai mare din istoria companiei

Postat la 19 iunie 2013 54 afişări

Investiţia făcută de Lufkin în România este cea mai mare din istoria companiei, iar fabrica inaugurată, miercuri, la Ariceştii Rahtivani, din judeţul Prahova, va deveni centrul strategic regional al Lufkin, a declarat, miercuri, însărcinatul cu afaceri al ambasadei SUA la Bucureşti, Duane Butcher.

Duane Butcher: Investiţia făcută de Lufkin în România, cea mai mare din istoria companiei

 "Investiţia Lufkin în România este cea mai mare investiţie din istoria companiei", a afirmat Duane Butcher, la inaugurarea fabricii Lufkin, de la Ariceştii Rahtivani, judeţul Prahova.

Oficialul american a spus că fabrica din Prahova este "un exemplu concret al prieteniei de durată şi al cooperării economice puternice între Statele Unite şi România".

Însărcinatul cu afaceri al ambasadei SUA la Bucureşti, Duane Butcher, a mai spus că investiţia făcută de Lufkin în România este cea mai mare din istoria companiei şi că această fabrică va deveni centrul strategic regional al Lufkin şi va deservi atât piaţa europeană, cât şi Asia Centrală, Africa de Nord şi Orientul Mijlociu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/duane-butcher-investitia-facuta-de-lufkin-in-romania-cea-mai-mare-din-istoria-companiei-10987086
10987086
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.