Drulă: Luni, Ciolacu cheamă parlamentarii să voteze pensia specială a lui Ciucă

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 13 octombrie 2023 48 afişări

Nicolae Ciucă ar urma să încaseze, după votul de luni din Parlament, 16.778 de lei lunar, de la 18.000 de lei, afirmă liderul USR, Cătălin Drulă: „Asta e gândită de PSD şi PNL”.

Drulă: Luni, Ciolacu cheamă parlamentarii să voteze pensia specială a lui Ciucă

„Luni, Marcel Ciolacu cheamă parlamentarii să voteze pensia specială a lui Nicolae Ciucă. Ciucă ar urma să încaseze 16.778 de lei lunar. De la 18.000 de lei. Asta e <marea reformă> gândită de PSD şi PNL. Ei vor să rămână cu privilegiile, noi cu taxele”, scrie pe Facebook Cătălin Drulă.

El afirmă că „pensiile lui Nicolae Ciucă şi ale altora ca el sunt un simbol al dispreţului PSD-PNL faţă de oamenii care muncesc din greu”.

„USR a introdus în PNRR eliminarea pensiilor speciale, a depus mai multe amendamente şi legi în Parlament. Am strâns peste 128.000 de semnături pentru a convinge parlamentarii PSD şi PNL să elimine pensiile speciale. Dar pentru ei sunt mai importanţi privilegiaţii. La votul de la Senat, USR a fost singurul partid care a votat împotriva pensiilor speciale. La fel vom vota şi luni. Cer PSD, PNL, UDMR şi AUR să nu mai susţină privilegiaţii”, încheie liderul USR.

Deputaţii vor vota luni, de la ora 17.00, legea pensiilor speciale. Raportul comisiilor de specialitate trebuie să fie fata până luni, la ora 14.00. Modificările adoptate miercuri la Senat la legea pensiilor speciale se vor aplica peste 39 de ani, afirma preşedintele USR, Cătălin Drulă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drulă,
ciucă,
ciolacu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.