Dramă uriaşă pentru actorul Ben Stiller. Verdictul cutremurător primit de la medici. „Nu mă aşteptam la aşa ceva”

Postat la 06 octombrie 2016 132 afişări

Dramă uriaşă pentru actorul Ben Stiller. Verdictul cutremurător primit de la medici. „Nu mă aşteptam la aşa ceva”

A ştiut să-şi păstreze zâmbetul pe platourile de filmare, însă acum trece prin momente momente cumplite. La un simplu control de rutină, medicii i-au dat un  diagnostic cutremurător actorului Ben Stiller. ''A venit de nicăieri. Nu mă aşteptam'', a spus el 

Actorul a recunoscut că diagnosticul l-a bulversat total şi că momentul în care medicii i-au dat vestea îl duce cu gândul la o scenă dintr-un film. "Doar că eram eu şi nimeni nu filma, de fapt", a scris actorul pe Twitter.

Află aici care este dramă uriaşă pentru actorul Ben Stiller. Verdictul cutremurător primit de la medici. „Nu mă aşteptam la aşa ceva”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ben stiller,
actor,
diagnostic,
/actualitate/drama-uriasa-pentru-actorul-ben-stiller-verdictul-cutremurator-primit-de-la-medici-nu-ma-asteptam-la-asa-ceva-15769748
15769748
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.