Dragos Salamac, Benq: “Romanii vor produse ieftine, dar de cea mai buna calitate”

Autor: Roxana Cristea Postat la 12 aprilie 2011 48 afişări

BenQ, liderul pietei locale de proiectoare, va avea o crestere de 25-30% pentru acest an, in conditiile in care in primul trimestru a avut parte de o evolutie buna, potrivit spuselor lui Dragos Salamac, Team Leader BenQ Romania.

Estimarile BenQ pentru 2011 au in vedere o crestere cu maximum 10-15% in zona de monitoare LCD, o evolutie cu 20-25% pe proiectoare si un avans de 10-15% pentru camere foto digitale comapacte.

"In primul trimestru al acestui an am avut parte de o evolutie buna. Zona de monitoare LCD a ramas la nivelul din aceeasi perioada a anului 2010, cea de proiectoare este in crestere, iar zona de camere foto compacte a adus evolutii similare celor inregistrate in primul trimestru din 2010. La nivelul intregului an ne dorim o crestere a vanzarilor cu 25-30%", a precizat reprezentantul BenQ.

Salamac a adaugat faptul ca momentul actual este propice cumpararii de produse IT&C, inceputul celui de-al doilea trimestru fiind caracterizat de preturi accesibile, in conditiile lichidarilor de stocuri si a ofertelor speciale, dar si a unui cors leu/euro mic.

"Romanii vor produse ieftine, dar de cea mai buna calitate", a declarat seful Benq, precizand ca desi trendul pietei europene este sa iti iei un monitor tot mai mare, romanii le prefera inca pe cele mici, motivul principal fiind pretul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dragos Salamac,
Benq,
produse ieftine
/actualitate/dragos-salamac-benq-romanii-vor-produse-ieftine-dar-de-cea-mai-buna-calitate-8149580
8149580
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.