Dragoş Ion este noul CFO al Coca-Cola Hellenic pentru România şi Moldova

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 03 februarie 2014 1803 afişări

Coca-Cola Hellenic anunţă numirea lui Dragoş Ion în funcţia de director financiar pentru România şi Moldova, începând cu luna martie a anului 2014. Anterior, Dragoş a ocupat funcţia de CFO pentru Coca-Cola HBC Irlanda şi Irlanda de Nord.

Dragoş Ion este noul CFO al Coca-Cola Hellenic pentru România şi Moldova

Dragoş Ion s-a alăturat echipei Coca-Cola Hellenic în 2009, în Nigeria, în funcţia de financial controller. ”Mă bucur să mă întorc acasă şi să mă alătur (...) echipe din România şi Moldova.”, spune Dragoş Ion.

El este licenţiat în economie la Academia de Studii Economice din Bucureşti şi deţine o calificare Chartered Certified Accountant (FCCA) în domeniul financiar contabil. Dragoş Ion preia atribuţiile lui Dan Timotin, care a fost numit în funcţia de Commercial Finance Director în cadrul Grupului Coca-Cola HBC.

Cu această numire, echipa extinsă de management a Coca-Cola HBC România continuă să fie formată 80% din manageri români.

Coca-Cola Hellenic este al doilea imbuteliator ca marime al companiei Coca-Cola din punct de vedere al volumului, avand vanzari de peste 2 miliarde de unitati. Compania activeaza intr-o zona geografica extinsa, avand operatiuni in 28 de tari, servind o populatie de peste 560 milioane de oameni. n portofoliul companiei se regăsesc băuturi carbogazoase, sucuri, apa, sport, energizante, ceaiuri si cafea.

In Romania, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic (CCH Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coca-cola,
romania,
moldova,
irlanda,
director,
financiar
/actualitate/dragos-ion-este-noul-cfo-al-coca-cola-hellenic-pentru-romania-si-moldova-12012917
12012917
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.