Dragnea spune că nu evaluează miniştrii, dar vrea să ajute Guvernul la comunicare

Autor: Alina Novaceanu Alice Drăghici Postat la 27 august 2015 44 afişări

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, că trebuie o restructurare a cheltuielilor bugetare şi fiecare ministru să se uite cu atenţie în bugetul ministerului pentru a găsi cheltuieli la care pot renunţa şi a spus că nu face o evaluare a miniştrilor, ci vrea ca PSD să ajute Guvernul la comunicare.

"Trebuie o restructurare a cheltuielilor bugetare.(...)Trebuie o mare atenţie din partea ministerelor, fiecare ministru să se uite cu mare atenţie dacă găseşte în bugetul ministerului cheltuieli care pot fi amânate, care nu sunt obligatorii, pentru că 2016 este un an foarte important, un an în care noi trebuie să aplicăm acest Cod Fiscal, un an care poate fi caracterizat prin creşterea salariilor şi este important ca orice cheltuială care poate fi amânată, să fie amânată. Ştiu de la primul ministru că este foarte preocupat de treaba asta şi le-a cerut miniştrilor acest lucru", a afirmat Dragnea.

Întrebat dacă face o evaluare a miniştrilor în BPN, Dragnea a spus că nu este vorba de evaluarea miniştrilor, ci vrea ca partidul să ajute Guvernul din punct de vedere al comunicării.

"Pe mine mă interesează foarte mult ca primul ministru să fie ajutat de partid şi mă refer la un ajutor din punct de vedere comunicaţional. Pentru a se realiza lucru acesta, miniştrii trebuie să informeze partidul cu toate măsurile care se implementează în domeniile pe care le gestionează, pentru ca partidul să poată susţine , prin comunicatorii lui, toată această activitate guvernamentală", a adăugat Dragnea.

El a precizat că PSD şi coaliţia sprijină acest Guvern şi vrea o mai mare eficienţă în comunicare, iar prim-ministrul să nu rămână singurul comunicator pe toate domeniile.

"Şi PSD şi coaliţia sprijină acest Guvern, vrem să avem o eficienţă mai mare în comunicare şi primul ministru să nu rămână singurul comunicator pentru toate domeniile şi temele", a explicat Dragnea.

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat, luni, după şedinţa BPN al PSD, că a cerut miniştrilor de finanţe şi al muncii, Eugen Teodorvici şi Rovana Plumb, să prezinte în şedinţa conducerii partidului de săptămâna viitoare stadiul elaborării legii salarizării.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DRAGNEA,
GUVERN,
/actualitate/dragnea-spune-ca-nu-evalueaza-ministrii-dar-vrea-sa-ajute-guvernul-la-comunicare-14691107
14691107
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.