Dragnea, răspuns pentru un ziarist străin, după o întrebare legată de votul în cazul Kovesi: "I don't speak english"

Postat la 27 februarie 2019 821 afişări

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a refuzat să comenteze miercuri votul din Comisia LIBE în cazul Laurei Codruţa Kovesi, răspunzându-i unui jurnalist străin: "I don't speak english".

Dragnea, răspuns pentru un ziarist străin, după o întrebare legată de votul în cazul Kovesi: "I don't speak english"

"I don't speak english", a spus Liviu Dragnea în momentul în care a fost întrebat de un jurnalist străin despre votul din comisia LIBE pentru funcţia de procuror şef european.

 

Laura Codruţa Kovesi a primit miercuri cele mai multe voturi în comisia LIBE, şi anume, 26 de voturi. Jean-François Bohnert a primit 22 de voturi şi un vot Andres Ritter.

 

Kovesi a fost preferată şi în Comisia CONT cu o zi înainte, o decizie finală urmând să fie luată pentru funcţia de procuror şef european abia după negocieri cu Consiliul UE şi votul din PE.

 

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vot,
dragnea,
laura kovesi,
caz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.