Ilie Năstase, pedeapsă de 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânare

Postat la 27 februarie 2019 31 afişări

Judecătoria Sectorului 1 a decis amânarea unei pedepse de 9 luni şi 10 zile de închisoare, cu un termen de supraveghere de 2 ani pentru Ilie Năstase, în dosarul în care a fost cercetat pentru refuz de recoltare a probelor biologice şi condus cu permisul suspendat. Decizia nu e definitivă.

Ilie Năstase, pedeapsă de 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânare

Ilie Năstase a fost condamnat, miercuri, la 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânare, cu termen de supraveghere de 2 ani. Decizia, care a fost luată de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1, nu este definitivă.

 

„În baza art. 83 alin.1 Cod penal amână aplicarea pedepsei de 9 luni şi 10 zile închisoare. În baza art. 84 alin.1 C.pen. stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani, care se calculează de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”, se mai arată în minuta instanţei.

 

Poliţiştii rutieri au fost nevoiţi, la mijlocul anului 2018, să blocheze maşina lui Ilie Năstase din cauză că fostul jucător de tenis a plecat de pe loc după un schimb de replici cu un agent, chiar dacă acesta l-a somat să oprească şi i-a cerut să se legitimize, a anunţat şeful Brigăzii Rutiere a Capitalei. Poliţiştii au spus la acel moment că fostul jucător de tenis a refuzat să i se facă testul, a devenit agresiv cu poliţiştii, motiv pentru care a fost necesară încătuşarea acestuia şi dus pentru recoltarea de probe biologice la sediul INML, unde a făcut totuşi testul.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amanare,
ilie nastase,
inchisoare,
pedeapsa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.