Dragnea, întrebat dacă România ar trebui sau nu să o susţină pe Kovesi la Parchetul European: Suntem la Eurovision?

Postat la 18 februarie 2019 46 afişări

Preşedintele PSD a fost întrebat, luni, dacă România ar trebui să o susţină pe Laura Codruţa Kovesi la Parchetul European, Liviu Dragnea precizând că nu ştie ce va face Guvernul şi că nu se poate pronunţa, dar a precizat că "nefiind Eurovision, nu pot să comentez".

Dragnea, întrebat dacă România ar trebui sau nu să o susţină pe Kovesi la Parchetul European: Suntem la Eurovision?

"Dar ce, suntem la Eurovision? Nu ştiu ce va face Guvernul. Evit să fac comentarii pentru că ar fi o dublă măsură. Nefiind Eurovision, nu pot să comentez. Tocmai de aceea trebuie să fie candidaţi respectabili", a declarat, luni, Liviu Dragnea, fiind întrebat dacă România ar trebui să o susţină pe Laura Codruţa Kovesi la Parchetul European.

 

Referitor la acuzaţiile Opoziţiei potrivit cărora Liviu Dragnea s-ar afla în spatele citării fostukui procuror-şef DNA la Secţia de anchetă a magistraţilor, liderul PSD a răspuns: "Nu comentez prostiile celor din Opoziţie. Eu nu cred că vreun om politic poate să fie în spatele unei structuri a parchetului, care poate e singura care nu a fost numită politic. Resping categoric asemenea afirmaţii, pentru că nu poate nimeni, nici eu, să influenţeze acea structură a Parchetului. Eu nu am habar cum a fost selectată, cum a fost selectaţi oamenii de acolo".

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.