Dr. Doom: Uitati de Portugalia! Faceti-va griji in legatura cu Spania, o tara prea mare pentru a putea fi salvata

Postat la 07 aprilie 2011 7 afişări

In timp ce Grecia si Irlanda se zbat sa supravietuiasca, multi analisti isi intorc privirile catre Portugalia, care cel mai probabil va urma drumul economic al celor doua tari, informeaza Forbes.

Economistul Nouriel Roubini nu este atat de ingrijorat de situatia Portugaliei pe cat isi face griji pentru situatia economica a vecinei sale, Spania."Consider ca principala problema nu este Portugalia - care este o tara prea mica -, ci mai degraba masura in care efectul de contagiune s-ar putea resimti, in timp, si in Spania, o tara care pe de o parte este prea mare pentru a esua si pe de alta parte este prea mare pentru a fi salvata", a declarat Roubini.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dr. Doom,
Portugalia,
Spania
/actualitate/dr-doom-uitati-de-portugalia-faceti-va-griji-in-legatura-cu-spania-o-tara-prea-mare-pentru-a-putea-fi-salvata-8137285
8137285
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.