Două bazine semiolimpice au fost construite în Sectorul 1

Autor: Petru Mazilu Postat la 11 mai 2021 323 afişări

Două bazine semiolimpice au fost construite în Sectorul 1, iar pentru a funcţiona acestea trebuie să fie racordate la reţelele de utilităţi. Bazinele au fost construite de Compania Naţională de Investiţii în parteneriat cu Primăria Sectorului 1.

Două bazine semiolimpice au fost construite în Sectorul 1

Cele dou bazine au fost construite la Şcoala Gimnazială nr. 178 şi la Şcoala Gimnazială Sfântul Nicolae din Sectorul 1.

„Toţi copiii din Sectorul 1 vor putea practica înotul în condiţii de maximă siguranţă în două bazine semiolimpice construite de Compania Naţională de Investiţii în parteneriat cu Primăria Sectorului 1. Cele două bazine ultramoderne sunt la Şcoala Gimnazială nr. 178 (strada Dridu nr. 2) şi la Şcoala Gimnazială "Sfântul Nicolae" (Strada Lainici nr. 4-8) din Sectorul 1 al Capitalei, iar lucrările sunt finalizate în proporţie de 95%”, a anunţat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, pentru a putea fi inaugurate, mai este necesară racordarea acestor baze sportive la reţeaua de utilităţi: apă, canal, gaze şi curent electric.

Primăria Sectorului 1 a demarat procedurile premergătoare realizării acestei investiţii. Bazinele de înot sunt acoperite şi au o adâncime variabilă între 1,20 metri şi 2,00 metri şi o dimensiune de 25 metri x 12,5 metri. Fiecare bazin este prevăzut cu cinci culoare de 2,5 metri lăţime şi cu blocstarturi.

Acestea vor beneficia de toate facilităţile necesare practicării înotului: grupuri sanitare, duşuri, saună, staţie de tratare şi pompare apă, centrală termică, staţie filtrare apă, punct de prim ajutor, oficii şi locuri de parcare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bazine,
sectorul 1,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.