DOSARUL PROSTITUŢIEI DE LUX: DIICOT i-a prelungit interdicţia de a părăsi Capitala Andreei Marta, soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar

Postat la 16 noiembrie 2012 20 afişări

Andreea Marta, soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, s-a prezentat, vineri, la DIICOT, ea fiind cercetată într-un caz de prostituţie, care s-a constituit în urma plângerilor unor femei nemulţumite de sumele primite de la cei care le exploatau. Procurorii au prelungit măsura obligării de a nu părăsi Capitală dispusă în cazul Andreei Marta.

În urmă cu o zi, fotbalistul Gabriel Torje a fost audiat de procurori în dosarul prostitutuatelor de lux, în care sunt cercetate Andreea Marta, soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Bljenar, şi sora acesteia, Maria Magdalena Lungu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Fotbalistul echipei naţionale şi al formaţiei spaniole Granada, Gabriel Torje, a declarat, la Sport.ro, că a fost audiat, joi, ca martor de procurorii DIICOT, după ce i-au fost ascultate convorbirile telefonice, precizând că nu poate spune despre ce caz este vorba, dar nu este unul de proxenetism. "Nu pot să vorbesc. Nu e de transfer, nu e de proxenetism, e cu totul şi cu totul altă chestie, sunt în calitate de martor. Aşa e când ai foarte multe cunoştinţe, poţi să apari când vorbeşti la telefon fără reţineri. Poţi să ajungi să fii martor în orice situaţie. Erau nişte covorbiri telefonice de-ale mele cu o persoană şi trebuia să vin acolo pentru a da o declaraţie scurtă, pentru a-mi vedea liniştit de treabă la Granada. Până la urmă tot trebuia să vin o dată să dau o declaraţie. N-am nicio implicare. Este o informaţie falsă care a apărut de acolo. Am fost la procuratură. Am fost astăzi pentru că acum am avut timp. Acum plec înapoi în Spania", a spus Torje.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
blejnar,
interdictie,
sorin blejnar
/actualitate/dosarul-prostitutiei-de-lux-diicot-i-a-prelungit-interdictia-de-a-parasi-capitala-andreei-marta-sotia-fostului-sef-de-cabinet-al-lui-sorin-blejnar-10329357
10329357
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.