Dosar penal pentru ucidere din culpă după tragedia de la „Victor Babeş”. Şapte persoane audiate

Autor: Laura Buciu Postat la 13 aprilie 2021 30 afişări

Porocurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă după tragedia de la Spitalul „Victor Babeş”, din Capitală. Şapte persoane au fost audiate în timpul nopţi de luni spre marţi.

Dosar penal pentru ucidere din culpă după tragedia de la „Victor Babeş”. Şapte persoane audiate

Audierile în cazul dosarului penal deschis după tragedia de la Spitalul „Victor Babeş” din Capitală continuă marţi, după ce, în timpul nopţii au fost audiate şapte persoane, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

„În cursul nopţii cu fost audiate 7 persoane. Astăzi (marţi - n.r.) urmează să fie reluate audierile. A fost deschis dosar pentru ucidere din culpă”, au spus, pentru Aleph News, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

O defecţiune la instalaţia de oxigen a TIR-ului de Terapie Intensivă de la Spitalul Victor Babeş a dus la decesul a trei pacienţi, luni seara. Alţi cinci pacienţi au fost transferaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ucidere din culpă,
victor babeş,
audiere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.