Dosar penal pe numele fostului ofiţer MAI, cu noul coronavirus

Postat la 11 martie 2020 334 afişări

Dosar penal pe numele fostului ofiţer MAI, cu noul coronavirus

Pe numele fostului ofiţer MAI, confirmat cu noul coronavirus, a fost deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, deoarece acesta nu a spus că a fost plecat în Israel şi a îmbolnăvit mai multe persoane din Bucureşti.

GCS anunţă că în cazul bărbatului de 60 de ani, diagnosticat cu Covid-19 a fost deschis un dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 2.

„Facem precizarea că, pe numele lui a fost deschis un dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii Prev de art 352 CP (zădărnicirea combaterii bolilor)”, potrivit GCS.

Cel puţin şase persoane, într care fiul, nora, nepoata şi un medic de la Spitalul Gerota sutn contacţi direcţi ai fostului ofiţer MAI, toţi având confirmare de coronavirus.

Bărbatul a fost plecat în Israel, însă nu a declarat acest lucru autorităţilor

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dosar penal,
mai,
nume,
ofiter

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.