La un spital unde a fost declarată CARANTINĂ si niciun aparţinător nu are voie să intre la rudele lui bolnave, personalul transportă cu un cărucior rulant pizza pentru o petrecere dedicată unui medic

Postat la 10 martie 2020 1158 afişări

La un spital unde a fost declarată CARANTINĂ si niciun aparţinător nu are voie să intre la rudele lui bolnave, personalul transportă cu un cărucior rulant pizza pentru o petrecere dedicată unui medic

Deputatul USR Emanuel Ungureanu afirmă că angajatele spitalului din Deva ies în curte, în echipamentul de clinică, pentru a transporta cu un cărucior rulant pizza, deşi instituţia se află în carantină.

Acestea ar fi încălcat regulile de carantină “pentru o petrecere dedicată unui medic în interiorul spitalului”. Totodată, el spune că desertul a fost dus în spital pe la Unitatea de Primiri Urgenţe.

“Incredibil! La Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva a fost declarată carantină. Niciun aparţinător nu are voie să intre la rudele lor bolnave. Corect. Ce ne facem însă cu personalul care circulă în echipamentul de clinică prin curte şi transportă cu un carucior rulant pizza pentru o petrecere dedicată unui medic în interiorul Spitalului”, afirmă Emanuel Ungureanu, marţi, într-o postare pe Facebook.

El spune că fotografia a fost făcută luni şi se întreabă “câte reguli de igienă şi bun simţ se încalcă în această imagine?”.

“Vă întrebaţi poate pe unde a intrat desertul în spital pentru petrecere? Cum pe unde? Pe la Unitatea de Primiri Urgenţe... Avem epidemie, ne organizăm puţin? Ne schimbăm obiceiurile care ne pot face viaţa grea? Ce face DSP Hunedoara?”, adaugă Ungureanu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spital,
deva,
pizza,
urgenta,
imagini

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.