Dorin Florea: Băsescu a decontat, din păcate, pentru ce n-au făcut miniştrii PDL şi UDMR

Postat la 30 decembrie 2012 17 afişări

Prim-vicepreşedintele PDL Dorin Florea spune că preşedintele Traian Băsescu "a decontat" în locul miniştrilor PDL şi UDMR faptul că şi-a asumat punerea în dezbatere publică a unor proiecte legislative precum cel legat de sănătate şi pactul pentru educaţie.

Prim-vicepreşedintele PDL Dorin Florea a declarat că partidul său, dar şi UDMR, cu care s-a aflat la guvernare în ultimii ani, trebuia să-şi asume promovarea unor proiecte legislative, dar, cum nu au făcut-o, preşedintele Traian Băsescu "a decontat" faptul că şi-a asumat punerea în dezbatere publică a acestora.

"Noi trebuia să ne asumăm, că noi am guvernat. Preşedintele şi-a asumat responsabilitatea. Să ne amintim de punerea în dezbatere publică a proiectului legii sănătăţii, de pactul pentru educaţie. Era normal ca PDL şi UDMR, miniştrii lor, să o facă - era normal, pentru că partidele trebuie să vină cu variante. Din păcate, a decontat preşedintele. Dar nu el trebuia, ci partidul. S-a luat de (Raed) Arafat, dar nu trebuia ca preşedintele, ci PDL să producă legea", a spus Florea duminică.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dorin Florea,
Băsescu,
PDL,
UDMR
/actualitate/dorin-florea-basescu-a-decontat-din-pacate-pentru-ce-n-au-facut-ministrii-pdl-si-udmr-10417001
10417001
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.