Donald Trump dezvăluie ce i-a spus regina despre prim-miniştrii britanici

Postat la 12 septembrie 2022 47 afişări

Donald Trump dezvăluie ce i-a spus regina despre prim-miniştrii britanici

Fostul preşedinte îşi aminteşte onoarea de a se întâlni cu regina. Trump a vizitat Marea Britanie în trei ocazii în timpul mandatului său.

Amintind o conversaţie specifică, fostul preşedinte a observat că fiecare prim-ministru de la Winston Churchill încoace a servit sub conducerea ei.

Donald Trump a dezvăluit ce i-a spus regina Elisabeta a II-a despre toţi prim-miniştrii care i-au servit în timpul mandatului. Fostul preşedinte a vorbit despre graţia, farmecul şi nobleţea reginei şi despre modul în care aceasta „a exemplificat pe deplin trăsăturile de demnitate, fermitate, hotărâre, datorie şi devotament patriotic”.

Menţionând că, în timpul domniei sale de 70 de ani, ea a sfătuit 15 prim-miniştri şi 13 preşedinţi, Trump a scris că a petrece timp cu ea a fost „una dintre cele mai extraordinare onoruri din viaţa mea”.

„Majestatea Sa avea o minte ascuţită, nu rata nimic şi ştia întotdeauna exact ce să spună”, spune el în articol. Amintind o conversaţie specifică, fostul preşedinte a observat că fiecare prim-ministru de la Winston Churchill încoace a servit sub conducerea ei: „Când am întrebat-o care era preferatul ei, mi-a spus că îi plăcea pe toţi. Indiferent de provocările care se iveau, ea a fost întotdeauna acolo pentru poporul ei – hotărâtă şi imperturbabilă, stabilizând şi liniştitoare prin simpla ei prezenţă”, a adăugat el.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea britanie,
regina,
ministri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.