Don Grantham, Preşedintele Microsoft pentru Europa Centrală şi de Est: Până în 2025, peste 5 miliarde de persoane vor fi conectate. Cele mai multe date vor fi stocate în platforma cloud

Postat la 08 noiembrie 2016 84 afişări

Don Grantham, Preşedintele Microsoft pentru Europa Centrală şi de Est: Până în 2025, peste 5 miliarde de persoane vor fi conectate. Cele mai multe date vor fi stocate în platforma cloud

Peste 50% dintre oameni la nivel mondial sunt conectaţi şi folosesc tehnologie şi servicii în fiecare zi. Este doar o problemă de timp până când şi ceilalţi 50% vor fi conectaţi. Până în 2025 vor fi 5 miliarde de persoane conectate. Cele mai multe date vor fi stocate în platforma cloud, a spus Don Grantham, Preşedintele Microsoft pentru Europa Centrală şi de Est, în cadrul Summitului Microsoft 2016.

Sistemul de digitalizare are patru componente: este vorba despre cum se poartă o entitate cu clienţii şi cum schimbă experienţa pentru clienţi, cum îşi împuterniceşte angajaţii folosind transformarea digitală, cum sunt optimizate modelele operaţionale şi cum se schimbă acestea şi cum se schimbă produsul.

”Am un exemplu care ilustrează asta foarte bine: am lucrat cu Rolls Royce. Ei acum furnizează servicii complete de mentenanţă clienţilor. Ei şi-au dat seama că pot să ofere un plus de valoare clienţilor prin adăugarea de senzori pe motoare, care oferă extrem de multe informaţii, trecute ulterior prin data analytics. Aceste informaţii ajută clienţii în mai multe aspecte şi economisesc foarte mulţi bani în zone precum reparaţii sau economie de combustibil. O singură problemă poate costa compania până la milioane de dolari pe zi dacă nu este descoperită la timp”, a spus el. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.